Wednesday 3 August 2022

Παρλάπιπας: BINTEO ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ... ΜΕ...

Παρλάπιπας: BINTEO ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ... ΜΕ...: Κασσινα Βασιλικη   ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ 25 ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ

ΕΞΟΝΤΩΣΗ

 Ακούγεται συχνά η φράση.

  Κατσαρίδες είμαστε και μας ψεκάζουν;  Μήπως στα μάτια του Θεού καταντήσαμε να έχουμε μόνο την αξία των κατσαρίδων, και ακόμα ποιο χειρότερα; 

 Διότι οι κατσαρίδες πηγαίνουν στα σκουπίδια προς αναζήτησή τροφής, προκειμένου την επιβίωση τους.

  Πριν προχωρήσω στην ουσία του θέματος, θα μείνω εδώ λίγο όσον αφορά τον κάδο αχρήστων. Εάν μέσα στον κάδο αχρήστων πετάμε φαγητά γλυκά φρούτα σάλτσες λάδια, τότε πολύ γρήγορα θα έρθουν οι κατσαρίδες. Εάν η πολιτεία δεν έχει βάλει ειδικούς κάδους για να ανακυκλώνει ακόμα και τα φαγώσιμα, πρέπει εμείς να φροντίσουμε να πράξουμε το καλύτερο.

 Πρώτα απ όλα δεν πετάμε τροφές διότι όταν ο Θεός βλέπει ότι πετάμε τα αγαθά που μας έδωσε, τότε σταματά να μας δίνει τα ελέη Του, διότι αφού τα πετάμε δεν τα χρειαζόμαστε. Ακόμα και το νερό πρέπει να το σεβόμαστε, και να μην το ξοδεύουμε άσκοπα.

 Τα υπολείμματα φρούτων και λαχανικών τα ρίχνουμε στον κήπο για λίπανση. Εάν δεν έχουμε κήπο, οπωσδήποτε όμως θα έχουμε ένα μπαλκόνι. Εκεί σε μία γλάστρα ρίχνουμε τα απορρίμματα και τα σκεπάζουμε με χώμα, και το καλοκαίρι φυτεύουμε ένα βασιλικό, ποτίζοντας τον με το νερό που έχουμε πλύνει τα πιάτα πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο. Οι σωλήνες του νεροχύτη δεν χρειάζονται λίπανση. 

 Επανερχόμαστε στην ουσία του θέματος. Μήπως και το σώμα μας το χρησιμοποιούμε σαν κάδο αχρήστων; βάζοντας του καφέδες, τσιγάρα, οινοπνευματώδη και κάθε είδους ναρκωτικά; Επιπλέον ακατάλληλες τροφές όπως τα αλλαντικά τις κονσέρβες   και ότι έρχεται από τα βρόμικα εργοστάσια; 

 Τότε λοιπόν είμαστε πολύ ποιο κατώτερα όντα από τις κατσαρίδες, διότι οι κατσαρίδες κάνουν ότι μπορούν για να επιβιώνουν. Ενώ εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για την δική μας εξόντωση, της ανθρωπότητας,
και του πλανήτη.

 Και τελικά αφού και το σώμα μας το χρησιμοποιούμε σαν κάδο αχρήστων, επειδή έχουμε αυτή τη τάση της καταστροφής, εφαρμόζουμε ίδιο και για την ψυχή μας, κάνοντας κάθε αμαρτία και κάθε κακό.

 Και όπως εμείς καλούμε τον ειδικό να κάνει ψεκασμό για την εξόντωση των κατσαρίδων έτσι και ο Θεός κάνει το ίδιο, και όχι μόνο. Οι πληγές του Φαραώ ήταν λίγες.

 Ας συναισθανθούμε την θέση μας και ας κάνουμε στροφή 180 μοιρών έστω και την τελευταία στιγμή, όπως ο ληστής επάνω στο σταυρό. Καλό παράδεισο αδέρφια.

ΜΑΡΙΝΑ ΗΑΤΖΗΔΑΚΗ

Έκτακτο! Σε Καταφύγια Ταιβαν!Τι Ετοιμαζουν οι Κινέζοι;

Υπνωτισμός Και Ανεξήγητα Φαινόμενα!