Monday 2 March 2020

Μου εμφανίστηκε ο Άγιος Δημήτριος και με έστειλε στην Ιταλία να πάρω λει...

Άγιος Νικόλαος Πλανάς: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου

Άγιος Νικόλαος Πλανάς: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου

ΚΟΡΩΝΑ ΙΟΣ

Αγαπητοί μου φίλοι ανά τον κόσμο.
Από κάποιες πηγές μαθαίνουμε ότι ο κορώνα ιός στην πραγματικότητα είναι μια μολυσματική λοίμωξη. Και από άλλες, ότι είναι ένας ιός λιγότερος επικίνδυνος από αυτούς των τελευταίων χρόνων.
  Μέσα σε αυτή την σύγχυση πολλοί δίνουν κάθε τόσο οδηγίες για προστασία και προφύλαξη από αυτόν τον ιό, αλά κανείς δεν λέει τι πρέπει να κάνουμε για να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα ούτως ώστε να πολεμήσει και να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός.
 Με όλη μου την αγάπη θα σας δώσω μερικές οδηγίες. Προτείνω να παίρνετε βιταμίνη C 1000 mg την ημέρα. Χυμό από λαχανικά ντομάτες, πιπεριές,σέλινο,μαϊντανό, καρότα, Κρεμμύδι, σκόρδο, παντζάρι, λεμόνι, αλεσμένα στον αποχυμωτή, ένα ποτήρι την ημέρα. Υπάρχουν και έτοιμοι ίδιοι χυμοί στο εμπόριο. Επίσης το λεμόνι το κρεμμύδι και το σκόρδο είναι φάρμακα για όλες τις αρρώστιες. Το σκόρδο υπάρχει και σε χάπια. Ακόμα αποτοξινώστε τον οργανισμό σας. Βοηθήστε την λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα με χυμό από δαμάσκηνα και μασάζ κάθετα στα πλάγια τις κοιλιάς, και οριζόντια κάτω από τον ομφαλό.  Πρέπει να γίνονται 3 - 4 εκκενώσεις.την ημέρα. Θεραπεύστε προβλήματα με φλεγμονές όπως βρογχίτιδες και άλλα. 
 Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ο καθηγητής των γιατρών. Αυτοθεραπεύεται μόνος του.Και όπως ο καθηγητής σ΄ένα νοσοκομείο έχει την προϊσταμένη νοσοκόμα, έτσι εμείς πρέπει να είμαστε νοσοκόμες στον δικό μας οργανισμό τον μεγάλο καθηγητή. Εμείς σαν νοσοκόμες πρέπει πάνω από όλα να τον σεβόμαστε απόλυτα. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι ένα τσουβάλι που του ρίχνεις μέσα ότι νάνε, όπως νάνε, όποτε νάνε. Πόσον μάλλον τσιγάρα, καφέδες ,οινοπνευματώδη και άλλες ουσίες. Σήμερα είναι πολύ εύκολο να πληροφορούμαστε τα πάντα από το διαδίκτυο, όσον αφορούν την υγεία μας.
Εύχομαι σε όλους κάθε καλό.
 Μαρίνα Χατζηδάκη