Sunday 9 February 2020

ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 9η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η Ελληνική γλώσσα είναι το διαμάντι το οποίο μπροστά στον ήλιο δεν έχει καμία σκιά.
 Είναι ένα διαμάντι πολύπλευρο, που ενώ προσπαθείς να μετρήσεις τις πλευρές του και την αξία της κάθε πλευράς, δεν τελειώνεις ποτέ.
 Αγαπητοί Έλληνες και φιλέλληνες. Πρέπει να ατενίσουμε να προσέξουμε και να ενημερώσουμε στους λαούς την ουσιαστική πραγματικότητα.
 Στο ηλιακό μας σύστημα αλά και σε όλο τον γαλαξία,ίσως και σε όλο το σύμπαν, τα ουράνια σώματα έχουν Ελληνικές ονομασίες. Επίσης  πάρα πολλές χώρες και πολιτείες φέρουν Ελληνικά ονόματα.
 Το ποιο σπουδαίο και σημαντικό είναι ότι συνέχεια γίνονται ανακαλύψεις και αποκαλύψεις στις άλλες χώρες παρουσιάζοντας την Ελληνική ταυτότητα και τα Ελληνικά γράμματα.
Το ποιο θαυμαστό είναι, όταν έγινε η επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος και οι απόστολοι ομιλούσαν όλες τις γλώσσες, το άγιο Πνεύμα τους οδήγησε να γράψουν το Ευαγγέλιο στην Ελληνική στην τότε αρχαία αυθεντική γλώσσα.
 Η βάση, η μάνα όλων των γλωσσών είναι η Ελληνική γλώσσα. Και η απόδειξη είναι ότι οι περισσότερες λέξεις στις άλλες γλώσσες είναι Ελληνικές.
 Το γεγονός ότι όλοι οι λαοί γιορτάζουν με χαρά την 9η μέρα Φεβρουαρίου αφιερωμένη στην Ελληνική γλώσσα, είναι πολύ καλός οιωνός, η Ελληνική γλώσσα να γίνει η πρώτη επίσημη γλώσσα σε όλες τις χώρες της γης, αφού και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με την Ελληνική γλώσσα μπορούν να έχουν 100% απόδοση.
 Ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει και το δεύτερο βήμα, η Ελληνική γλώσσα να οριστεί η πρώτη επίσημη γλώσσα σε όλες τις χώρες της γης.
 Το τρίτο βήμα είναι να διδαχτούν και να ομιλούν οι άνθρωποι την αρχαία Ελληνική γλώσσα, στην οποία είναι γραμμένο το Ευαγγέλιο. Ένας από τους πολλούς τρόπους διδαχής είναι να γράφονται παντού φράσεις και λέξεις Ελληνικές. Στους σταθμούς τρένων και λεωφορείων. Τα λεωφορεία αντί να έχουν αριθμούς, να έχουν λέξεις. π.χ Ειρήνη Αγάπη σεβασμός Θεός Χριστός Παναγία και ΄άλλα.
  Από την συλλογή μου Πατριωτικά 
ΜΑΡΙΝΑ ΗΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΦΙΛΟΘΕΙΤΗ